diciembre 18, 2011 0

Els ocells d’en Martí i l’Associació Mainada

By in Proyectos personales

Avui vull dedicar aquest petit espai d’actualització del blog al conte solidari “Els ocells d’en Martí”, escrit per Camil Bosch i il·lustrat per Maria del Mar Santa. Un molt bon regal solidari de Nadal per empreses o famílies.

En Martí és un nen que estima molt els animals i per això dedica el seu temps a la conquesta de la seva llibertat. La llibertat d’ajudar a aquells que ho necessiten, la de regalar una mica d’allò que ens és donat als altres, la de l’esforç d’aconseguir conviure amb l’entorn i estimar la natura.

els_ocells_den_marti

Em prenc la llicencia d’escriure una mica sobre el seu autor, ja que al conte gairebé no es veu reflectida l’empenta que ha posat per fer-ho realitat. No sé exactament quant de temps porta treballant en aquest projecte que va començar de l’amor d’un avi al seu nét: en Martí. Camil Bosch és advocat i, segons ell, “cuentista”. És a dir, que escriu contes. Però no un conte qualsevol. Aquest conte, que ha escrit i portat a impremta amb el seu esperit emprenedor, és un projecte solidari per a l’Associació Mainada on tots els beneficis de la venda es destinaran a finançar l’assistència sanitària hospitalària d’infants al tercer món a través de l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

El primer cop que vaig llegir el conte, amb les il·lustracions originals i precioses de Maria del Mar Santa, vaig pensar que tant de bo tots els infants del món poguessin gaudir d’un avi com en Camil. Sembla que em va llegir el pensament, i crec que ara ho passarà malament si llegeix això, ja que em fa l’efecte que li agrada poc el protagonisme. L’altre dia en Camil m’anunciava que ja porten venuts 1300 llibres esgotant gairebé la primera edició i que ajudaran a donar-li el millor regal: el somriure de tots aquells infants que gaudiran de la vostra ajuda.

Ara que ve el Nadal és un moment perfecte i un bonic regal per compartir amb els vostres fills/es, néts/es, cosins/es, família i amics en general. O per què no, un bonic regal solidari d’empresa, de convencions, d’associacions, etc. conscients de que a banda del que a nosaltres ens afecta, també hi han altres amb qui compartir el que tenim.

El preu del conte és ben simbòlic: 8 €. Podeu comprar-lo a través del correu electrònic de l’Associació Mainada indicant quan es farà la transferència per poder coordinar l’entrega de llibres. Es pot fer la transferència bancaria mitjançant al compte:

Titular:  Associació Mainada

Número de compte de La Caixa:  2100 – 0636 – 74 – 0200118483

Serà genial si feu l’aportació i també molt bonic que feu partícips d’aquest missatge a tots aquells que els hi agradaria compartir amb l’Associació Mainada aquest projecte. Moltes gràcies a tots per llegir i compartir aquest projecte solidari.

Be Sociable, Share!

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply